Postet av solveig 06. 06. 17

Se inn i det usynlige

18. juni kl 12 åpner utstillingen Se inn i det usynlige!
Med utstillingen ”Se inn i det usynlige” inviterer vi publikum til å dele vår fascinasjon for grenselandet mellom vitenskap, kunst og teknologi.

Å ”Se inn i det usynlige” handler om å kunne se med forskernes verktøy. Ikke bare kan vi øse av spennende resultater fra forskning og nyskapning, men også gi smakebiter som viser hvorfor forskernes hverdag er så spennende og fascinerende. Kunst og vitenskap er vesensforskjellig, men har også en rekke fellesnevnere. Nysgjerrighet, kreativitet, skapertrang, spisskompetanse, teknologi- og håndverksferdigheter er fellestrekk for både forskere og kunstnere. I denne utstillingen møtes kunst, vitenskap og teknologi på en inspirerende og utfordrende måte.

Vi ønsker hjertelig velkommen inn i det usynlige!

På åpningen 18. juni får vi besøk av kunstner og kreftforsker ved Columbia University, Tal Danino, som også bidrar i utstillingen.
Bidragsytere er blant andre forskere ved Veterinærinstituttet, NIBIO, NMBU, NOFIMA, samt andre nasjonale og internasjonale forskningsinstitusjoner. Utstillingen er kuratert og produsert av Vitenparken.

Utstillingen kan oppleves på Vitenparken i hele sommer. Velkommen

 

Biletter kan kjøpes i Kaféen. 

Voksne:  110,-
Barn: 60,-
Familie: (2+2) 300,-