Postet av Elise

Foredrag: Korn, mel og baking

I forbindelse med utstillingen Matens opprinnelse, inviterer Foregangsfylket for økologisk korn og Vitenparken til kveldsforedrag, tirsdag 14. november kl 17.30.

KJØP BILLETT

PROGRAM

Pris og påmelding kommer.

17.30      Registrering og kaffe

18.00     Åpning v/Torunn Riise Jackson, prosjektleder Foregangsfylke korn

18.05      Introduksjon til brødets fantastiske verden

Utfordringer og muligheter. Hvordan bli kjent med råvaren? Hvordan bake med lokalt mel fra gamle kornsorter v/Brödlabbet, Caroline Lindö, baker, mikrobiolog og økobonde fra Sverige.

19.00     Om gamle kornsorter, helsa vår og Gullimunn v/Torunn Bjerkem og Cecilie Røli, bakere og økobønder fra Steinkjer

19.30    Pause

Vaffel lagd på vaffelmel m/tilbehør

Smakeprøver på brød bakt på gamle kornsorter

Te og kaffe

19.00    Mel – en smaksopplevelse

Kan vi smake forskjell på mel?

Hva er smak og hvordan kan vi måle smaksopplevelse?

Foredrag og presentasjon av resultatene fra Nofimas smakspanels vurdering av 6 sorter korn v/Cecilie Røli

INNGANG
100,-
90,- student/medlem
60,- barn

KJØP BILLETT