Postet av Helge

Opplev tre vitensentre for prisen av to!

Besøk ett vitensentrer og få halv pris på de to neste!

Full av undring og nysgjerrighet, og utforskertrang? Besøk tre vitensentre til prisen av to! Du betaler full pris ved første besøk, dernest halv pris på de to neste. Du bestemmer selv når du besøker vitensentrene så lenge det er innenfor ett år fra første besøk.

 

Tre gode naboer

Besøk alle tre vitensentrene til en rabbatert pris, vi er tre gode naboer, og avstanden mellom oss er fra 30 minutter til en drøy time.

 

 

Vitensentrene sprer realfagsglede!

Oslo vitensenter (Norsk Teknisk Museum), INSPIRIA science center og Vitenparken Campus Ås er en del av landets ti regionale vitensentre.

Vitensentrene er en forsterkning og supplement til utdannignssystemet. Og ikke minst et virkemiddel i den nasjonale realfagssatsninngen. Vitensentrene inspirerer barn og unge til interesse for naturfag, matematikk og teknolgi.

Opplev ekte realfagsglede – med skolen og på fritiden!

Vitenparken Campus Ås

 

Vitenparken utvikler et grønt viten – og opplevelsessenter i hjertet av Campus Ås. Her skal du kunne oppleve fremtidens løsninger gjennom arrangement og utstillinger. Idag er Vitenparken møtestedet hvor publikum møter fagmiljøet og et samlingssted for grønn næring og innovasjon.

Se åpningstid og mer info her på hjemmesiden vår.

 

Bilde: Vitenparken Campus Ås

 

Inspiria Science center

 

INSPIRIA science center er et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter i Sarpsborg innen matematikk, naturvitenskap og teknologi hvor de besøkende lærer ved å eksperimentere selv. I et vitensenter kan barn og voksne utforske fenomener knyttet til natur, miljø, helse og teknologi gjennom egen aktivitet og i samarbeid med andre.

Se åpningstid og dagens program på inspiria.no
Bilde INSPIRIA science center

Vitensenteret, Teksnisk Museum

I Vitensenteret kan du leke og lære på ca. 1400 kvm. Gjennom aktiv deltakelse kan du utforske prinsipper innen temaene: Energi, Fysiske fenomener, Lys i mørket, Matematikk og Kroppen.

Lag en vannvirvel, se hvor kroppen din er varmest, og utforsk de forskjellige energikildene!

Stjernehimmelen i Planetariet lar deg føle på verdensrommets uendelighet. I Astroamfiet kan du «reise» ut i universet ved hjelp av avansert datateknologi! Åtte ulike reisemål i rommet venter, og du bestemmer selv hvor du vil dra.

Vitensenteret tilbyr lekende læring for små og store. Her må du bruke hode, armer og bein!

 

Se åpningstid og dagens program: teksisk museum.no

 


Bilde: Vitensenteret, Teknsik Museum